Troye Sivan debuta amb Blue Neighbourhood, un treball on s’inclouen alguns dels temes que formaven part d’anteriors EP’s, com Wild. Està format per 13 temes en l’edició estàndard, mentre que en la deluxe s’inclouen 3 temes més, un d’ells un remix de Wild.

Spotify

Un altre debut, el de Fleur East amb Love, sax and flashbacks, per una artista que surt del programa X Factor i que ja sap el que significa el número 1. Va aconseguir-lo amb una versió de Uptown Funk i ara ens conquista amb la força de temes com Sax.

- Publicitat -

Spotify

Hello, what’s your name?, és un disc de remescles dels britànics The Kooks, format per molts temes que trobàvem en el seu últim disc Listen. S’inclou la inèdita, Creatures of habit.

Spotify

Return of the tender lover, és el desè disc de Babyface, un treball on trobem 9 temes, com We’ve got love o I Want you.

Spotify

Kid Cudi torna a l’escena musical amb Speedin’ bullet to heaven, un disc molt complet, format per 18 cançons.


Spotify

Auryn presenten Ghost Town, el seu quart disc, on trobem 12 temes en l’edició estàndard i dos més en la deluxe. S’inclou un duet amb la nord-americana Anastacia.


Spotify

The ties that bind: The river collection de Bruce Springsteen, és una extensa col·lecció de l’època de The River, amb una caixa formada per 52 cançons, amb 4 CD’s plens de material inèdit i 3 DVD’s, amb imatges mai vistes.

Spotify

Black Market, és el vuitè disc de Rick Ross, un treball ple de col·laboracions, com John Legend, Chris Brown, Mariah Carey o CeeLo Green.

Spotify

Sigma, debuten amb Life, un treball electrònic, on el duet britànic s’acompanyen de gent com Paloma Faith, Labrinth, Ella Henderson o Rita Ora, per confeccionar un extens treball amb 20 temes.

Spotify

Fleetwood Mac, reediten el seu disc Tusk, editat l’any 1979, amb un bon grapat de material extra i inèdit. Està format pel CD original o un triple CD, amb maquetes, senzills, preses alternatives i una versió alternativa del disc.

Spotify

A Head Full of Dreams, és el setè disc dels britànics Coldplay, format per 11 temes (més un d’amagat), on trobem col·laboracions de Beyoncé, Tove Lo, Noel Gallagher i fins i tot l’exparella de Chris Martin, Gwyneth Paltrow.

Spotify (a partir del 11 de desembre)