De mica en mica es van coneixent les xifres de vendes, de 25 el nou disc de la britànica Adele, que no para de trencar rècords per allà on va.

Fa pocs dies sabíem que havia superat el rècord de vendes als Estats Units, que tenien NSYNC des del 2000 i que ara amb els 3,4 milions de còpies en una setmana, ho ha destrossat completament. També va rebentar un rècord d’Oasis al Regne Unit, on ja ha venut més d’un milió de còpies en 10 dies.

Ara sabem que 25, ha venut més de 6 milions d’unitats a tot el planeta, en una sola setmana. El disc, ja ha venut 4 cops més les xifres que Taylor Swift i Ed Sheeran han aconseguit en tot l’any 2015.

- Publicitat -

En altres països com Canadà, acumula més de 306.000 unitats, 263.000 a Alemanya, 170.000 a França o 126.000 a Austràlia. L’únic mercat que se li resisteix és el japonès, on només ha aconseguit una setena posició. Finalment Adele ha aconseguit la primera posició a l’estat espanyol, després de quedar-se a una màxima segona posició amb 21. Això sí, les xifres de vendes a Espanya, són una misèria comparat amb altres llocs del món. Amb prou feines arriba a les 20.000 unitats i tot i així, és número 1.

Recordem que la britànica actuarà el 24 de maig a Barcelona, i que demà es posaran a la venda les entrades, a partir de les 10 del matí, a través de Ticketmaster i Doctor Music. Només es podran comprar per Internet.