Adele li ha agafat el gust de liderar als Estats Units, i aquesta setmana suma una sisena setmana al primer lloc amb Hello, el primer senzill de 25, disc que també ocupa el número 1 en l’apartat d’àlbums, per segona setmana i que ja suma 4,5 milions de còpies en tan sols 2 setmanes.

Per darrere d’Adele, trobem Justin Bieber que continua sumant còpies de Purpose, concretament més de 200.000 en els darrers 7 dies. El tercer lloc és per That’s Christmas to Me de Pentatonix, que s’apropen a les 100.000 còpies. La quarta plaça és pels One Direction amb 82.000 unitats de Made in the A.M. Per la seva banda, Taylor Swift, puja fins al cinquè lloc amb 1989.

Tornant als senzills, el més destacat d’un top 10 estancat, és l’entrada de Same Old Love de Selena Gomez, que es torna a situar entre els 10 més importants o la pujada de Here d’Alessia Cara.

- Publicitat -