El dia 9 d’abril arribarà una nova edició de la Telecogresca, que està organitzat, com cada any, pels mateixos estudiants de Telecomunicació de Barcelona i que se celebrarà al Parc del Fòrum de Barcelona.

Les primeres entrades limitades s’han exhaurit en molt poc temps i molt aviat s’anunciarà una nova data per aconseguir-ne més.

Aquestes entrades, només podran ser adquirides a la pàgina web de l’associació, a través de la plataforma online de venda d’entrades, implementada pels seus mateixos membres. Aquesta plataforma, ja utilitzada en edicions anteriors i millorada any rere any, és una mostra de l’esforç i de la implicació desinteressada dels estudiants cap a aquest festival, que ja celebra la seva 38a edició.

- Publicitat -
Els darrers anys l’assistència al festival ha estat massiva, congregant davant dels dos o, fins i tot, tres escenaris a més de 12.000 persones. Ska-P, Txarango i Los Delinqüentes són només tres exemples de les desenes d’artistes que han passat pel festival durant les darreres edicions.

Aspencat és el primer grup confirmat per a la pròxima edició. Nascuts a València l’any 2007, presenten ja el seu 6è àlbum “Tot és ara”, on barregen l’ska, el reggae i el drum and bass. Al llarg de la seva trajectòria, han treballat amb artistes de renom com Obrint Pas, La Gossa Sorda o Zoo.