Coldplay no ha pogut derrotar Adele amb el seu nou disc A Head full Of Dreams, que amb 236.000 còpies es veu superat per les 354.000 que ha aconseguit 25, l’ última setmana.

És la primera vegada que el grup de Chris Martin no aconsegueixen liderar en la primera setmana, però tot i això, el disc aconsegueix vendre molt més que Ghost Stories, que es va quedar amb 168.000 i Mylo Xyloto, que en va aconseguir 208.000.

A la resta de la llista, continua Elvis Presley en tercer lloc, sumant més de 100.000 unitats, Justin Bieber al quart amb Purpose i Jess Glynne en cinquena plaça amb I Cry When I Laugh.

- Publicitat -

Fleur East, debuta a la posició 14, mentre que el disc Christmas de Kylie, ho fa al lloc 18.

En senzills, Love Yourself de Justin Bieber, segueix liderant, seguit per Sorry, del mateix cantant i per Sigala amb Sweet Lovin’, que suma 65 llocs en 7 dies. Adele se situa quarta amb Hello, i Adventure of a lifetime de Coldplay, entra al top 10, situant-se en novena plaça.

Fora del top 10, All I Want For Christmas is You de Mariah Carey, suma posicions amb l’arribada de les festes, així com algunes cançons de Michael Bublé.