L’Ajuntament de Badalona ha suspès tots els concerts i actes no relacionats amb l’esport, que s’havien de fer al Pavelló Olímpic de Badalona, perquè el recinte no té el permís per fer actes massius, a causa de les seves mesures de seguretat.

La primera activitat extraesportiva de caure del cartell és el concert d’Antonio Orozco, programat per al 19 d’aquest mes. El concert no es reubicarà a cap altre recinte i per tant queda cancel·lat.

El nou equip de govern, va detectar aquesta situació irregular el mes de setembre i va demanar als gestors de l’espai, que calia trobar una solució al problema i que no hi programessin més concerts, abans de trobar una solució. El nou consistori, lamenta que es posessin a la venda les entrades d’Antonio Orozco, tot i saber-se que l’actuació no es podria dur a terme al Pavelló, ja que no pot acollir actes massius.

- Publicitat -

El govern municipal, té la intenció d’assegurar amb la màxima rapidesa una solució que permeti l’ús d’aquest equipament per a actes culturals de gran format i poder aprofitar així, el potencial metropolità del pavelló.