El 2016 ens arribarà el debut d’un nou grup, Banquet, que uneix a músics com Ben Bridwell (Band Of Horses), Alex Kapranos (Franz Ferdinand), Fran Healy (Travis), Jason Lytle (Grandaddy) i la resta d’integrants de Midlake (McKenzie Smith, Joey McClellan i Jesse Chandler).

Tot plegat neix del somni d’Eric Pulido, un dels components de Midlake, que va demanar a alguns companys a veure si volien fer una nova aventura plegats.

Un d’ells, Jason Lytle, ha dit que seran una versió pobre de Traveling Wilburys, el grup que van formar Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne, Roy Orbison i Tom Petty a finals dels 80.

- Publicitat -

Banquet, publicaran disc l’any vinent, sota el nom de Volume I, que ja s’ha acabat de gravar i actualment l’està mesclant el líder de Franz Ferdinand. Està previst que arribi a la segona meitat de l’any.