Adele pot estar d’allò més contenta, ja que 25, suma una segona setmana liderant a la llista britànica i en els darrers 7 dies, ha incrementat en més de 439.000 unitats, les xifres que havia aconseguit la primera setmana.

Elvis Presley continua sorprenent en segon lloc, al costat d’una orquestra i acumula 96.000 còpies més, que superen a Purpose de Justin Bieber, que se situa tercer.

Per altra banda, Little Mix i Jess Glynne sumen posicions, i l’única entrada al top 10 és per Wake up de Vamps, que es queda la desena plaça. The Corrs es queden a l’onzena amb White Light.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, Justin Bieber sí que té més sort i lidera, però no amb Sorry, sinó amb Love Yourself, el tema escrit per Ed Sheeran. Bieber també ocupa el quart lloc amb What do you mean. Adele es manté tercera amb Hello.

La pujada de la setmana és per You don’t own me, de Grace & G-Eazy, que puja del lloc 44 fins al sisè. La que també escala llocs és la nova cançó de Coldplay, Adventure of a lifetime, que se situa a la posició 15, sumant 8 llocs.