Adele ha volgut explicar el motiu pel qual, 25, no està en els serveis d’streaming, on segueix sense aparèixer, un mes després de la seva publicació. La britànica no se sent molt còmode amb aquestes plataformes i per això no els hi ha cedit el disc.

M’emociono el dia que es publiquen els discs, ha explicat a la revista Time. No faig servir l’streaming. Compro música, la descarrego i compro una còpia física, només per compensar el fet que algú no ho hagi fet. I ha afegit, que l’streaming és una mica d’un sol ús, i tot i que sé que és el futur, penso que no és l’única forma de consumir la música. No puc prometre lleialtat per alguna cosa per la qual no sento res encara.

La cantant s’ha mostrat satisfeta per no haver llançat en streaming, 25, i no s’arrepenteix en absolut. Estic orgullosa de la meva decisió. Ho hauria estat, encara que el disc hagués sigut un fracàs i és que m’he mantingut en la meva idea i això és el que realment importa per una artista.

- Publicitat -

Les xifres de 25 continuen sent espectaculars i aquesta setmana, només als Estats Units, ha sumat més de 825.000 unitats, que sumades a les anteriors còpies, arriben ja als 6 milions, aconseguint un nou rècord. De fet, és el disc més venut només als Estats Units, des de 21, precisament el seu anterior disc, que suma més d’onze milions d’unitats.