Aquesta nit ha tingut lloc a la Sala Apolo de Barcelona, la final del concurs Sona 9, on la formació osonenca, Est Oest ha aconseguit el premi a Sona 9 2015.

El Premi Sona 9 suposa per als guanyadors l’enregistrament i edició d’un disc amb un productor professional, la portada de la revista Enderrock de l’agost del 2016 i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, l’Acústica de Figueres o el Mercat de Música Viva de Vic, a més d’un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

El segon premi, el Joventut,  ha anat a les mans de Roig!, que ha obtingut com a premi l’enregistrament en un estudi professional i edició digital d’un EP amb 4 cançons, una minigira de 3 concerts remunerats per Catalunya i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.
En tercera posició han quedat els Coet, que s’han emportat el Premi Èxit, que consisteix en
l’enregistrament en un estudi professional, edició digital d’un EP amb 4 cançons i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.
El guardo a votació popular, ha anat a les mans de Lausana, i consta de 1000 euros en material musical, una actuació al festival Canet Rock i un concert promocional amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.
Fotos: Carles Rodríguez
- Publicitat -