Un any més, la BBC dóna a conèixer els 15 artistes que creuen que seran tota una revelació l’any 2016. Una llista confeccionada per un gran nombre d’experts musicals, que acostumen a clavar-la, any rere any.

Sense anar massa lluny, l’any passat vam trobar noms com James Bay, Wolf Alice, Soak o els guanyadors, Years & Years.

Anteriorment, noms com Sam Smith, Mika, Keane o Adele han estat vencedors d’uns premis, on el mes de gener, coneixerem el top 5.

- Publicitat -

Alguns d’ells ja han començat a tenir presència a les llistes, abans de donar-se a conèixer els 15 noms, com Alessia Cara, que està ocupant bones posicions a la llista Billboard amb Here o WSTRN amb In2, triomfant al Regne Unit.

Entre els noms, figura el de Jack Garratt, que va aconseguir el premi Critic Choice Award, guardó que la temporada passada va aconseguir James Bay, que finalment va quedar segon als BBC Sound, per darrere de Years & Years.

NOMINATS

IZZY BIZU

BLOSSOMS

ALESSIA CARA

LOYLE CARNER

FRANCES

JACK GARRATT

J HUS

DUA LIPA

MABEL

BILLIE MARTEN

MURA MASA

NAO

RAT BOY

SECTION BOYZ

WSTRN