El Festival del Mil·lenni ha donat a conèixer part del seu cartell, on figuren noms com Melody Gardot, Lila Downs, Maceo Parker, Micah P. Hinson, Nicola Di Bari, el ja confirmat de Richard Hawley i artistes de casa com Roger Mas, Joan Miquel Oliver, Bremen o Joan Dausà, que oferirà dos últims concerts, abans d’una aturada indefinida.

Qualitat, prestigi i eclecticisme, així defineix Martí Pérez, director del Festival Mil·lenni, el segell identificatiu de la programació d’enguany.

A través d’un vídeo, s’han anunciat als artistes, que repartits per les 7 principals sales i auditoris de Barcelona ( Gran Teatre del Liceu, l’Auditori, el Palau de la Música i altres sales com Razzmatazz, Apolo, Bikini o Barts ) , oferiran al públic més de 30 concerts únics. L’acte ha comptat amb la presència de Joan Dausà.

- Publicitat -

Estigues al dia dels principals concerts i com adquirir les entrades, a través de la nostra Agenda de concerts.