Demà surt a la venda, 25, l’esperat tercer disc de la britànica Adele, que segons hem pogut veure a The New York Times, el treball no estarà disponible a cap plataforma d’streaming, com Apple Music o Spotify.

I és que s’esperen unes xifres de vendes, que podrien superar els 2,5 milions de còpies, només en la seva primera setmana. Unes dades que serien de rècord absolut, en cas de superar els 2,4 milions, que va assolir No Strings Attached’ de N’Sync, l’any 2000. Tindria doble mèrit, ja que actualment la venda de discs ha disminuït considerablement.

Això no vol dir que el disc no estigui mai disponible en plataformes de streaming, però de moment ja se’ls hi ha comunicat a les diferents empreses que no ho estarà.

- Publicitat -

De moment es desconeix el que passarà amb Hello, el senzill de presentació, que acumula més de 156 milions de reproduccions a Spotify i ja supera Someone like you, mentre s’aproxima als 188 que té actualment Rolling in the deep, el tema més escoltat de la cantant.

L’anterior disc, 21, va superar els 30 milions de còpies, sent el disc més venut del Segle XXI. Superarà aquestes xifres?