El 4 de desembre veurà la llum el nou disc dels Coldplay, A Head Full Of Dreams, del qual n’han parlat recentment en una entrevista.

Una de les cançons que més interès ha aixecat entre la gent és, Hymn for the weekend, una col·laboració amb Beyoncé. I és que la cançó, és una de les preferides de la banda, tant, que han afirmat que, van començar a donar forma al disc, a partir d’aquest tema.

Van dir, tenim aquesta cançó que sona realment bé. Llavors van contactar amb Beyoncé i li van preguntar si hi havia alguna possibilitat que hi participés i que la fes brillant? Ens donaries una mica de la teva excel·lència?

- Publicitat -

Chris Martin ha explicat que és una de les peces centrals i que moltes de les altres, van ser escrites al seu voltant.

També està previst que l’exparella del cantant, Gwyneth Paltrow faci els cors al tema Everglow.

Per altra banda, el líder del grup, ha desmentit els rumors que aquest serà l’últim disc de Coldplay. Rumors, que per altra banda, van iniciar ells mateixos. Martin, afirma que és el final d’una història, un capítol final. Però això no significa que sigui el final del grup.

Pel que fa el nou senzill del grup, Adventure of a lifetime, està previst que el 27 de novembre, se’n presenti el videoclip oficial, protagonitzat per uns simpàtics goril·les. La banda n’ha mostrat una prèvia, a través de les xarxes socials.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ca_ES/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


#AOALvideo November 27
Posted by Coldplay on dijous, 12 / novembre / 2015