Brand New porten un parell d’anys entrant i sortint de l’estudi de gravació i només n’hem pogut escoltar un sol tema, Mene. Tot i això, recentment algunes informacions, fan pensar que el seu nou disc podria arribar ben aviat.

Hem llegit a la xarxa, que un fan del grup va estar amb el bateria de la banda, Brian Lane, que li va confessar que estan treballant des de fa una setmana als estudis Sonic Ranch Studios a Texas. I per corroborar aquesta història, trobem les fotos que el productor Mike Sapone ha penjat a Instagram, on es pot veure els mateixos estudis.

Però no tot són bones notícies, i és que fa poc, en una actuació a Nashville, Jesse Lacey va confirmar que tot això no durarà molt temps, però que està sent molt especial i que se senten agraïts, fins al dia que Brand New passin a ser un projecte del passat.

- Publicitat -

Això ve a confirmar el que alguns mitjans deixaven entreveure, que el pròxim disc podria ser el darrer que editin com a banda.