Ahir es va posar a la venda, 25, l’esperat nou disc de la britànica Adele. Era tanta l’espectació per la sortida del tercer treball de la cantant, que només al Regne Unit es van vendre 313.000 còpies en un sol dia, superant les xifres de Justin Bieber i One Direction.
El disc pot aconseguir batre el rècord absolut de vendes al Regne Unit en la primera setmana, que de moment ostenten els Oasis amb Be Here Now, que va vendre’n 696.000 còpies.

Pel que fa als Estats Units, no es coneixen dades exactes, però segons Hits Daily Double, el ritme de vendes feia que les xifres que havia aconseguit Purpose en una setmana fossin moltes menys que les de 25 en tan sols 24 hores.

En altres països com Brasil ja suma 170.000 unitats, mentre que les dades de l’estat espanyol no se sabran fins d’aquí a 10 dies. La britànica no va arribar al primer lloc amb 21 i s’haurà de veure si ho aconseguirà aquest cop.

- Publicitat -

Sumant les xifres dels diferents països que es coneixen les dades, queda clar que la cantant superaria el milió de còpies venudes en tan sols 24 hores.

Per altra banda, la cantant va protagonitzar una simpàtica broma a un grup de seguidores que es presentaven a un concurs d’imitacions de la britànica.

Adele es va disfressar i es va fer dir Jenny. Va interpretar el paper a la perfecció, mostrant-se nerviosa i insegura, però quan es va posar a cantar…