Adele ha tornat amb força i el seu disc 25 ha aconseguit xifres increïbles a tot el món, cosa que té molt de mèrit, ja que estem en una època que no es venen tants discs com fa anys. Als Estats Units es coneixeran les dades el dimarts, tot i que ja se sap que la britànica ha superat el rècord de vendes que tenien els NSYNC, des de l’any 2000.

Al Regne Unit, 25 ha venut 800.307 unitats en 7 dies i ha derrotat l’anterior marca que ostentaven els Oasis amb Be Here Now, que va debutar amb 696.000 còpies, tot i que el disc del grup es va editar un dijous i llavors les llistes es feien públiques el diumenge.

Si comparem les dades de 25 amb 21, les xifres són clarament superiors. 21 va vendre 208.000 unitats la seva primera setmana, tot i que va augmentar considerablement en les següents setmanes.

- Publicitat -

No ha pogut fer el doblet en senzills, ja que Hello ha caigut a la tercera posició, superat per Sorry i Love Yourself de Justin Bieber.