Taylor Swift és una de les artistes de més èxit, tal com demostren les xifres de vendes del seu últim disc 1989, i també la gran quantitat de concerts que està fent, on convida a grans estrelles de la música, com Mick Jagger, John Legend, Pharrell Williams o Lorde entre altres.

Tot plegat, suposa que la cantant, pot arribar a saturar. Per això, en declaracions a NME, Swift s’ha afanyat a dir que quan acabi l’actual gira, desapareixerà, per deixar pas als amics, escriure noves cançons, o potser no n’escriurà més, però deixar que la gent descansi d’ella.

Segur que el descans li anirà molt bé, per passar més estona al costat de la seva parella, el Dj Calvin Harris. I és que la parella han sigut notícia les darreres hores, a causa d’una informació apareguda en diversos mitjans, que apuntaven que la parella hauria trencat, després que Harris anés a un saló de massatges i la cosa acabés amb final feliç.
Harris ho ha desmentit i ha dit a través de les xarxes socials, que els que han difamat aquestes mentides, no tindran un final feliç amb la demanda que els caurà.

- Publicitat -