1989 és sense cap mena de dubte, el disc de més èxit de Taylor Swift. A més també és el més ben valorat, tant per la crítica com pel públic. I per si no fos prou, també el més premiat.

Ara, després d’un any del seu llançament, el 27 d’octubre de 2014, coneixem algunes dades sobre el treball, com que des del moment que es va editar, sempre ha ocupat alguna de les 10 primeres posicions de la llista d’àlbums dels Estats Units.

No és un fet molt habitual, ja que és el cinquè disc en aconseguir aguantar 52 setmanes consecutives entre els 10 més venuts, des del 1963, que és quan es van començar a fer les llistes. Swift, s’uneix a noms com Fleetwood Mac, Celine Dion, Adele o Bruce Springsteen, que és el que més setmanes va aguantar, un total de 84 amb Born in the USA.

- Publicitat -

Només als Estats Units, el disc ja suma 5’4 milions de còpies.