Sara Pi torna al panorama musical amb Break the chains, un nou treball que arribarà el dia 9 d’octubre i que s’editarà a través del segell Satellite K.

Aquest, el seu segon disc de material completament nou, és, sens dubte, un pas endavant. La música de Sara Pi i Erico Moreira aconsegueix aquí una nova dimensió. A Break The Chains aprofundeixen en el so “Sara Pi”, en el soul acústic amb tocs de jazz, però sobretot en els sons brasilers amb els quals coquetejaven en el seu primer treball.

A ‘Break The Chains’ ens descobreixen nous ritmes i expressions del país sud-americà: maculelé, maractú, samba, baiao … sons que potser aterren per primera vegada a les nostres oïdes, però ho fan de manera amable i propera de la mà de sons més familiars: soul, R & B i jazz, els sons negres sempre presents en la música de Sara Pi.

- Publicitat -

La presentació del disc tindrà lloc el dia 3 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.