Sam Smith ha fet història al Regne Unit, situant Writing’s on the wall a la primera posició de la llista de senzills. El tema, forma part de la banda sonora de la nova pel·lícula de James Bond, Spectre. I resulta que mai cap altra artista havia aconseguit situar cap cançó a la primera posició. Ni tan sols Adele amb Skyfall, que es va quedar amb la segona posició, igualant el registre de Duran Duran, que l’any 1985 van situar A View To A Kill en el mateix lloc.

Pel que fa a l’artista, és el cinquè número 1 que aconsegueix, després de La La La (amb Naughty Boy), Money On My Mind, Stay With Me i Lay Me Down.

Un número 1 que podria repetir, ja que dilluns es presenta el videoclip del tema.

- Publicitat -

Si continuem el repàs a la resta de posicions, Justin Bieber es queda la segona plaça amb What do you mean?, seguit de R.City & Adam Levine amb Locked away. Quart lloc per Sigala i cinquè per The Weeknd.
Per trobar alguna novetat, hem d’anar fins a la setzena posició amb Rudimental i Ed Sheeran amb Lay It All On Me o el 21 de Little Mix amb Love me like you.

En l’apartat dels àlbums, Disclosure aconsegueixen el número 1 amb Caracal, seguit de New Order amb Music Complete i David Gilmour que cau de la primera posició. El quart lloc és per Chvrches amb Every eyes open.