Sara Pi, presenta Break the chains, un disc format per 14 cançons, on l’artista fa un pas endavant, aconseguint una nova dimensió amb el seu so.

Spotify

Do it for love, és el quart treball d’Alesha Dixon, on trobem 12 cançons, com The way we are o Tallest girl.

- Publicitat -

Spotify

Selena Gomez presenta Revival, el seu nou disc, on es mostra nua a la portada i d’on ja hem pogut sentir algun tema, com Good for you o Me & The Rhythm. 11 cançons en l’edició estàndard i unes quantes més en les diferents edicions deluxe que s’han fet.

Spotify

Surrender és el tercer disc dels Hurts, una col·lecció presentada per Some kind of heaven i en la que trobem fins a 10 propostes diferents en l’edició estàndard.

Spotify

Mirrors és el quart disc del grup de Sheffield, Reverend and the Makers, la banda presenta un nou recull de temes, que fins i tot el mateix Noel Gallagher ha beneït, per la qualitat musical que hi va trobar.

Spotify

El nou treball de St Germain, de títol homònim, està format per 8 peces, entre les quals destaquen, Real blues o Mary L.

Spotify

Ja fa 20 anys que Faithless van començar amb això de la música, i per celebrar-ho publiquen, 2.0, un treball ple de col·laboracions estel·lars, com Avicii, Rudimental o Tiesto, entre altres.

Spotify