5 Seconds of Summer, presenten el seu segon disc Sounds good feels good, una col·lecció de 17 cançons en l’edició deluxe, on trobem peces com Hey Everybody o She’s kinda hot.

Spotify

El mític cantant Rod Stewart, torna amb una col·lecció de cançons 17 cançons en l’edició deluxe, que van des de temes més reggae, passant pel seu so habitual i una veu que no et deixa indiferent.

- Publicitat -

Spotify

Angels & Ghosts, és el segon treball de Dave Gahan & Soulsavers. Un recull de 9 cançons, que van des de temes més electrònics, cap a altres més pop.

Spotify

Triple CD d’aniversari per Mogwai. Així és Central Belters, un treball format per 34 cançons i on també trobem alguna raresa inèdita.

Spotify

Carrie Underwood estrena Storyteller, el seu cinquè disc, on es mou per la música country, que tants bons resultats li ha proporcionat.

Spotify

Una altra que publica el seu cinquè treball, és Vanessa Carlton, que a Liberman, ens ofereix una nova mostra dels seus dots amb el piano.

Spotify (ben aviat)

Col·lecció de cançons en directe de Lenny Kravitz, amb temes que ha interpretat en directe en la seva darrera gira. Just let go, es pot trobar també en DVD o Blu ray.

Spotify (ben aviat)