El canadenc Bryan Adams, torna amb nou material, després de 7 anys sense editar-ne. Get Up, està format per 13 cançons, algunes en format acústic i que mantenen l’esperit habitual del cantant.

Spotify

Demi Lovato presenta Confident, el seu cinquè treball, on la cantant mostra un so més adult, i on col·laboren Iggy Azalea i Sirah.

- Publicitat -

Spotify

Me 4 U, és el debut del jamaicà Omi, un disc marcat pel seu gran èxit Cheerleader, la cançó que l’ha llançat a la fama i que ara vol seguir atrapant amb Hula Hoop. El disc inclou col·laboracions de AronChupa i Busy Signal.

Spotify

Revolve és el segon disc del britànic John Newman, una col·lecció d’onze cançons, més tres d’extres en la deluxe i presentat per Come and get it i Tiring Game.

Spotify

 !!! (Chk Chk Chk), presenten As If, una selecció de onze temes, amb peces com Freedom, Ooo o Sick ass moon.

Spotify

Beach House ens han sorprès amb l’edició de, Thank your lucky stars, un disc gravat al mateix moment que l’anterior disc, que va publicar-se fa cosa d’un mes.

Spotify

Pentatonix, publiquen el seu tercer disc, de títol homònim, on inclouen versions de temes com Na Na na, Sing, Cheerleader, Where are U now o Lean On.


Spotify

Marion Harper debuta amb Cotton Candy, un treball format per 11 cançons i que arriba després de l’èxit del seu EP, Seasons.

Spotify

Adrià Puntí presenta La clau de girar el taller, en un treball que parla de les experiències i estats d’ànim.
Spotify (ben aviat)
Roger Mas presenta Irredempt, un disc gravat tan sols amb veu i la guitarra, tornant a l’essència del cantautor tradicional.
Walk the plank és el nou treball dels Zebrahead, format per 13 noves cançons, amb temes com Worse like this o Save your breath.