Només fa un parell de dies que Adele ha publicat la seva nova cançó Hello, i el tema ja ha aconseguit alguns rècords.

Per una banda, la cançó ha destrossat a tot arreu a la nova proposta de Justin Bieber, Sorry, i s’ha situat en el número 1 d’iTunes a pràcticament tot el planeta.

El seu videoclip, dirigit per Xavier Dolan, ha batut el rècord de vídeo més vist durant les primeres 50 hores a Vevo. Un rècord que tenia Taylor Swift amb Bad Blood, en una producció ben carregada d’artistes i que cridava molt l’atenció de tothom.

- Publicitat -

Ara, la cantant britànica l’ha derrotat amb un vídeo d’allò més simple, on només la lletra i la seva música en són els protagonistes.

Segur que se sumaran nous rècords, i és que en tan sols 24 hores, el vídeo ja sumava més de 23 milions, i ara ja supera els 50 milions. A més es rumoreja que el tema va vendre unes 400.000 unitats en un sol dia i s’espera que als Estats Units també trenqui la marca de We Are Never Ever Getting Back Together de Taylor Swift, que en 7 dies va vendre 623.000 còpies.

I el seu nou disc no s’escapa de l’èxit, ja que la reserva del disc, ja supera les 100.000 unitats.

25 s’espera pel dia 20 de novembre.