Coldplay són notícia aquests dies, en diferents mitjans britànics, després d’un misteriós missatge que ha aparegut a Twitter, on podem veure una imatge presa al metro de Londres, on es pot veure un cartell promocional, que tot fa indicar que seria sobre el nou disc dels britànics. Segons la imatge, el disc arribaria el 4 de desembre.

La banda de Chris Martin, va anunciar anteriorment, que el treball es diria A Head Full fo Dreams, i que tancaria una etapa en el grup, fet que també va aixecar tot tipus de sospites, sobre si aquest seria el darrer disc de la formació.

Per altra banda, també s’ha filtrat la notícia, que el nou senzill de la banda, podria tenir una sortida imminent.

- Publicitat -
ACTUALITZACIÓ:
La banda ha confirmat que la imatge tenia relació amb el grup i tot fa pensar que serà la portada del nou disc. Des de les xarxes socials, han compartit un vídeo teaser amb imatges en moviment del nou logotip.