Avui surt a la venda el debut de Joker’s, amb un treball de títol homònim.
Joker’s és una nova banda de Rock de Palamós. Després d’una colla d’anys fent tremolar els escenaris de tot Catalunya amb la seva banda de versions (The Covers Band), la gent de Joker’s es va adonar que una cosa dins seu clamava per sortir. Alegries, tristors, inquietud social, però sobretot una forta dosi d’optimisme s’han unit en una sèrie de noves composicions que han acabat forjant aquesta nova banda.
El seu primer disc, de títol homònim, està format per 10 cançons, on es reivindica el rock com a expressió i filosofia de vida.
Es va enregistrar el maig d’aquest any als Estudis Ground de Cornellà de Terri, sota la realització tècnica de Jaume Figueres i la producció de Francesc Muñoz. El disc s’ha finançat a través de tota una sèrie de mecenes que han aportat el seu ajut, mitjançant la plataforma Verkami.
La presentació del disc, serà el dia 16 d’octubre al Teatre La Gorga de Palamós.

- Publicitat -