U2 havia d’actuar per tercera nit consecutiva a Estocolm, però el concert s’ha cancel·lat, després d’unes hores de dubtes, a causa d’una amenaça de seguretat.

Tot i que la història del que ha passat encara és una mica confusa, els problemes han començat quan el públic ha estat desallotjat de l’interior del pavelló The Globe, per una amenaça per la seguretat dels assistents. En un primer moment no s’han donat més detalls, i amb tot el públic fora del recinte, el personal de seguretat ha registrat tot el pavelló. Poc després, alguns mitjans han informat que la policia havia detingut a un home armat, que es feia passar per agent de policia.

Més de dues hores després de l’hora prevista per l’inici del concert, els organitzadors han decidit postposar al concert fins al proper dimarts 22, mentre milers de persones s’aglutinaven a les portes del pavelló, tot esperant notícies oficials.

- Publicitat -

La banda ha emès un comunicat oficial, en el que bàsicament explica que la policia no podia garantir la seguretat, motiu pel qual el concert no podia realitzar-se.

Si no hi ha canvis, demà la banda ha de fer el quart (ara tercer) concert a la capital de Suècia.