El canadenc The Weeknd lidera la llista d’àlbums per tercera setmana consecutiva amb Beauty behind the madness, que suma prop de 100.000 còpies durant els darrers 7 dies.

A més es converteix en el primer disc que encapçala la llista americana, durant almenys 3 setmanes, des de 1989 de Taylor Swift, que va aconseguir-ne 11 (no consecutives).

Bring me the Horizon es queden en segon lloc amb That’s the spirit, la posició més alta que han obtingut en la seva història. La tercera plaça és pel cantant de country Brett Eldredge amb Illinois.

- Publicitat -

Uns altres que també arriben a la seva màxima posició, són els Slayer, que debuten a la quarta plaça amb Repentless. Per la seva banda, Duran Duran es queden en desena posició amb Paper gods.

Pel que fa a la llista de senzills, The Weeknd també domina, però no ho fa amb Can’t feel my face, com portava fent des de feia algunes setmanes. Ara és el torn de The Hills. El segon lloc és per Justin Bieber amb What do you mean?.

En cinquena posició puja Selena Gomez amb Good For You, i també pugen R.City & Adam Levine amb Locked Away, que arriba a la sisena plaça.