Setmana intensa de novetats, que finalment ha portat a la formació Stereophonics al número 1 de la llista d’àlbums del Regne Unit amb Keep The Village Alive. En segona posició, a només 1300 còpies de diferència, trobem a Bring me the Horizon amb That’s The Spirit. En tercera plaça es queden The Libertines amb el seu retorn a la música amb el disc Anthems For Doomed Youth. La quarta posició se la queda Jess Glynne amb I Cry When I Laugh. El cinquè lloc és per Duran Duran amb Paper Gods.

El nou treball de Richard Hawley, aconsegueix la novena posició, mentre que Leona Lewis es queda a la dotzena amb I Am. Low debuten a la 35 amb Ones and sixes i Beirut a la 37 amb No No No.

Pel que fa als senzills, Justin Bieber recupera la primera posició amb What do you mean?, desbancant a Sigala, que cau a la segona posició. Calvin Harris se situa tercer amb How deep is your love, mentre que la quarta plaça és per Jess Glynne amb Don’t be so hard on yourself. Per la seva banda, The Weeknd es manté cinquè amb Can’t feel my face.

- Publicitat -

Bona pujada de R.City i Adam Levine, que sumen 23 llocs amb Locked Away, que queda a la plaça número 16.