La nova cançó de Justin Bieber, What do you mean?, ha aconseguit en la seva primera setmana en circulació, més de 3 milions de reproduccions en streaming al Regne Unit, superant l’anterior rècord, que ostentaven els One Direction amb Drag Me Down.

El tema, és la carta de presentació del nou treball del canadenc, que s’espera pel 13 de novembre.

El segon lloc és per Rachel Platten amb Fight Song, seguit per The Weeknd amb Can’t feel my face.

- Publicitat -

No és l’única novetat dins del top 10, ja que Demi Lovato situa en setena posició Cool for the summer.

Fora de les 10 primeres, s’ha de destacar la gran pujada de She’s kinda hot dels 5 seconds of summer, que passa del lloc 61 al 14.

Pel que fa als àlbums, Beauty Behind the Madness de The Weeknd, lidera la llista, seguit de Jess Glynne. En tercera plaça debuten Foals amb What Went Down. El debut de Ella Eyre, Feline, el trobem a la quarta posició i Halsey se situen novens amb Badlands. Tanca el top 10. Bad Magic de Motörhead.

Les altres novetats de la setmana han quedat fora del top 10, com Beach House amb Depression Cherry, que s’ha situat al lloc 17, Van Morrison amb The Essential al 33 o el nou de Yo La Tengo que se situa a la posició 86.