Estava més que cantat que el nou senzill dels One Direction, Drag me down, arribaria al primer lloc de la llista britànica i és que des de que va aparèixer, ja va copar les principals llistes mundials i la britànica no podia ser menys. I a més ho han aconseguit amb rècord. Més de 2 milions de reproduccions en menys de 7 dies, des de les principals plataformes d’streaming, Spotify, Deezer i Apple Music.

És el quart número 1 de la banda, després de What Makes You Beautiful (2011), Little Things (2012) i One Way Or Another (2013) i el primer com a quartet, després de la sortida de Zayn Malik.

Per altra banda, en segon lloc, Calvin Harris aconsegueix la seva millor posició amb How deep is your love, que suma 4 llocs, coincidint amb l’estrena del videoclip.

- Publicitat -

En tercer lloc cauen Little Mix, després de vàries setmanes al primer. Quarta plaça per Are you with me de Lost Frequencies, seguit per Years & Years amb Shine. I també s’ha de destacar la gran pujada de The Weeknd amb Can’t feel my face, que suma 9 llocs i se situa vuitè. Uns altres que també sumen llocs, són Disclosure i Sam Smith, que passen del lloc 29 al 13, en tan sols una setmana.

En àlbums, el nou disc de Maccabees lidera la llista, seguit pel segon disc de Lianne La Havas, que debuta en aquesta plaça. El tercer lloc és per Years and Years amb Communion.