Lenny Kravitz és un d’aquells artistes que ho dóna tot a sobre l’escenari. Però el que li va passar en una actuació a Suècia, ja és més del que ens podríem haver imaginat!

Durant la interpretació del tema American Woman, el cantant estava tan entregat en el solo de guitarra, que quan es va ajupir, va comprovar com els seus ajustats pantalons s’obrien per la zona de l’entrecuix, deixant al descobert els seus atributs.

Després de l’incident, el cantant va marxar una estona per canviar-se’ls com si res hagués passat. Però ha passat i actualment la majoria dels assistents als concerts fan fotos i graven vídeos i sí, hi ha documents gràfics.

- Publicitat -

Per la seva banda, Kravitz s’ha pres amb bon humor l’incident i ha compartit a través de les xarxes socials una imatge amb el hashtag “penisgate”, on es pot veure un missatge que el cantant dels Aerosmith li havia enviat. En ell, Steven Tyler, mostra la seva decepció per haver reservat el seu secret tants anys. “Sense roba interior i amb un piercing”. Maleït sigues, mai m’havies ensenyat això!”.

Les xarxes socials estan que no paren des d’ahir, fent Trending Topic a Lenny Kravitz i rient-se del tamany del seu membre amb comentaris com “la tengo mas grande que Lenny Kravitz y lo sabes”.