Lana del Rey situa en setena posició el seu nou senzill High by the beach, que des de fa pocs dies ja té videoclip oficial. El tema és la carta de presentació de Honeymoon.

A la primera posició torna Omi amb Cheerleader, després de perdre’l la setmana passada a mans de The Weeknd amb Can’t feel my face, que redueix un lloc. Per altra banda, l’artista suma una nova cançó en el top 10, amb la pujada de The Hills fins a la cinquena plaça.

El tercer lloc és per Silentó amb Watch me, mentre que el quart l’ocupen Major Lazer amb Lean On. Per trobar el nou senzill de One Direction, Drag me down, hem d’anar fins al lloc 27, reduint 24 llocs en una setmana.

- Publicitat -

En àlbums, Luke Bryan se situa primer, mentre que Dr Dre debuta en segona posició.

ACTUALITZACIÓ:

Billboard s’ha retractat i realment Lana del Rey ha debutat a la posició 51, després d’un error en el recompte de vendes.