Seguim amb un nou volum de grups i artistes que no sonen prou a la ràdio i després d’un primer volum amb 5 propostes, en presentem un segon amb 5 més.

SENSE SAL

Sense Sal és una banda que combina com ningú el pop i el folk i que provoquen que quan escoltes alguna de les seves cançons, et vinguin ganes de veure com sonen les altres.
La seva darrera referència musical és Algun lloc al món, un disc amb 10 cançons, que et segueixen atrapant, de la primera a l’última.
Oportunitats per veure’ls en directe, les que vulguis. Tenen un estiu molt mogut i pots estar al dia de la seva gira des d’aquí.

- Publicitat -




OBESES

Que Obeses és una de les bandes més grans que hi ha actualment a Catalunya, hauríem d’estar-hi quasi tots d’acord. Que els seus directes són sensacionals i provoquen que encara t’enamoris més d’Arnau Tordera i la resta del grup, és més que evident.
Que el seu darrer disc Monstres i Princeses és sublim, de la primera fins a la darrera cançó, és un fet inqüestionable. I que tot i això, encara cap gran emissora decideix fer el pas i deixar que la seva audiència escolti música de debò, és un gran error, que esperem se solucioni ben aviat.

POKERS

Aquest grup de Reus està en boca de tots, gràcies al tema que presenta el que serà el seu primer disc, El que no es pot explicar, un treball que arribarà a finals d’aquest any i que ha estat produït per Manu Guix i Roger Rodés.
Viure, és una cançó fresca, alegre i amb ritme, tots els ingredients necessaris, perquè una emissora de ràdio decideix-li fer-la sonar al seu mitjà. Actualment el tema és el més votat en l’enquesta que des de La Vanguardia s’està fent per trobar la cançó catalana de l’estiu.
Després d’aquesta primera cançó, estem convençuts que a la banda li espera un gran recorregut i ens quedem amb moltes ganes d’escoltar el disc.

CESK FREIXAS

Quan dius el nom de Cesk Freixas, molta gent et diu, ah sí, el de La petita rambla del Poble Sec! La cançó que més hem escoltat d’aquest artista als mitjans, però en té més!
Un artista proper, compromès amb la Terra i amb una veu molt particular, d’aquelles que quan la sents, ja saps que és ell.
El seu darrer treball és Protesta, un títol molt adequat per un cantant com ell, respectat per tots i que té molt a dir, més enllà de la petita rambla.

THE CRAB APPLES

Canten en anglès, però també en català. The Crab Apples és una banda que de mica en mica es va fent un lloc en l’ampli ventall de música que tenim al país i que demostra que també hi ha un lloc per elles (i ell).
El seu debut musical ha estat Right Here, un disc amb un so pop folk, que en directe sona més rocker i que en qualsevol vessant agrada.
Aprofitem per dir que demà dia 16 estaran a les Festes de Gràcia. Més info aquí.