La música en català està plena de propostes variades i molts cops ens adonem que els grans mitjans de comunicació del país, només aposten pels més coneguts. Però hi ha altres formacions, que tot i no sonar a les grans emissores de ràdio (per sort a les municipals, les coses són ben diferents), fan una gran feina i tenen un gran públic al darrere, que no dubten ni un segon en anar a algun dels seus concerts.

A continuació us presentem un primer volum de 5 bandes o artistes, que pensem que haurien de sonar molt més!

DOCTOR PRATS

- Publicitat -

Han debutat amb un gran disc, Patates amb Peix, que et pots descarregar gratuïtament a través del seu web. La seva música contagia bon rotllo i optimisme, molt necessari actualment. Porten un ritme de concerts molt alt i els pots seguir arreu del territori, properament a Banyoles, Cardedeu, Sitges o Matadepera entre altres.
Al seu moment es va promocionar amb força, la cançó Rockamboleska, que ja supera les 33.000 reproduccions a Youtube.
JORDI NINUS

Què té Jordi Ninus que quan l’escoltes, tens ganes de més? Una veu particular, unes melodies que t’atrapen i tot s’ha de dir, una simpatia innata que fa que et conquisti en directe, des del primer minut. El seu disc de debut es diu Camina i en ell trobem temes com Respira o Vaig pel món, que sonen molt frescos i que li auguren un gran futur en el món de la música.
Actualment es troba preparant un nou disc, que veurà la llum l’any vinent.
Podeu estar al dia dels concerts i de les novetats des del seu web.

THE GRUIXUT’S

Des de l’Empordà arriba el rock’n’roll de The Gruixut’s, una banda que aquest 2015 ha tornat amb Endavant les atxes! i han demostrat que segueixen com sempre! En una època on el rock no viu un dels seus millors moments, ells segueixen fidels al seu estil i contagien tota l’energia de les guitarres en els seus explosius directes.

JOAN ROVIRA

Com? Que encara no has escoltat Peix sense espina? No pot ser! El debut de Joan Rovira no et deixarà indiferent. Per alguns, serà el disc de l’any 2015. O sigui que no deixis que t’ho expliquin i escolta’l.
El seu senzill M’agrada, és ja una declaració d’intencions i és que després d’escoltar-lo, és el que dius: M’agrada.

MÀIA


Màia és una d’aquelles bandes, 100% necessàries en el panorama musical del país, gràcies a la seva frescor, a una veu (fantàstica Marina!) que t’enganxa i et demana més i més! El seu nou disc, Estels a les butxaques, ha atrapat als seguidors de sempre i ha conquistat als que encara no els havien descobert.
I en directe, tampoc paren!