El duet format per Charlie Puth & Meghan Trainor han aconseguit el primer lloc de la llista britànica de senzills, gràcies a la seva cançó Marvin Gaye, una de les peces que han de formar part del debut musical del Puth, un artista que hem conegut arran del tema See You Again, de la banda sonora de Fast & Furious.

Ara després d’algunes setmanes de la seva publicació, la cançó aconsegueix el primer lloc al Regne Unit, pujant des del lloc 90 de la setmana passada i veu com també escala posicions en d’altres llistes del planeta. Nosaltres, aquesta setmana li hem atorgat la vuitena posició (tot i que estem segurs que arribarà a dalt de tot).

També bona posició per Calvin Harris amb el seu nou senzill How deep is your love, que es manté al segon lloc. A la tercera plaça, puja The Weeknd amb Can’t feel my face, que suma cinc llocs.

- Publicitat -

Pel que fa a la resta de posicions, destacada baixada de One Direction, que passa del primer lloc de fa 7 dies, a la novena plaça.

A l’apartat dels àlbums també trobem alguns canvis, per exemple el primer lloc l’ocupa Dr Dre amb Compton, seguit pel nou disc de Frank Turner que debuta en segona plaça. El tercer és per un habitual, Ed Sheeran.