El jamaicà Omi s’està fent d’or, gràcies al remix que Felix Jaehn, ha fet del seu tema Cheerleader, que ha provocat que la cançó ara mateix sigui número 1 en 19 països de tot el món, entre ells els Estats Units, on des de fa dues setmanes ocupa el primer lloc.

La segona plaça és per un altre triomfador, The Weeknd amb Can’t feel my face, que cada setmana puja més llocs. El tercer lloc és per Wiz Khalifa, que perd un lloc amb See you again.

A la resta de posicions cap canvi, en excepció del número 9 on Major Lazer entra amb Lean On, sumant 8 posicions. El desè lloc és per un altre tema de The Weeknd, The Hills.

- Publicitat -

En àlbums, l’actor i cantant Tyrese Gibson se situa en primer lloc amb unes 77.000 còpies del seu sisè disc Black rose. En segon lloc segueix Taylor Swift, mentre que el tercer l’ocupen Meek Mill, que perden la primera posició.