Shockwave supernova, és el quinzè treball del guitarrista Joe Satriani, un disc format per quinze cançons, enregistrat a finals de l’any passat i al costat dels músics amb els quals va fer la darrera gira, Mike Keneally, Marco Minnemann i Bryan Beller.

Roger Waters reedita més de 20 anys després, el seu disc Amused to death, en diferents formats com Blu Ray, Digital o CD.
Un treball on participen músics com Jeff Beck, Rita Coolidge, Don Henley o Michael Kamen entre altres.

Blue Pool és el títol del nou EP de Vanessa Carlton. En ell trobarem 4 cançons. Tot plegat és el pas previ al llançament del seu cinquè disc, Liberman.

- Publicitat -

El novembre de 2014, un grup de músics es van reunir al Teatre Fox d’Atlanta per realitzar i celebrar les cançons de Lynyrd Skynyrd. D’aquella nit en surt ara One more for the fans.

NERVO debuta amb Collateral, un disc format per 14 cançons i on s’inclouen col·laboracions de Kylie Minogue, Jake Shears de Scissor Sisters, Nile Rodgers, Afrojack, Steve Aoki o Nicky Romero.

Elbow publiquen un EP, Lost Worker Bee, format per 4 temes i que estan basades en la seva ciutat d’origen, Manchester.
Exploren el significat de l’abella treballadora, tot un símbol de la zona.

Prince Royce publica el seu primer disc en anglès, Double Vision, un disc on participen Jennifer Lopez, Pitbull o Snoop Dogg.
Trobem 12 temes en l’edició estàndard i 4 més en la deluxe.