A partir d’avui, cada setmana donarem un cop d’ull a Spotify, per saber quines són les cançons que més ho peten a escala mundial, quines pugen, quines ja van de baixada i quines estan començant a despuntar.
També cada setmana descobrirem el Top 5 d’alguns països de referència com el Regne Unit, Alemanya, França o Estats Units per saber quines són les cançons que més ho peten des de la plataforma d’streaming.
Si comencem per la llista mundial, continuem veient com Major Lazer segueix imparable al primer lloc amb més de 2.400.000 reproduccions de Lean On, a més de mig milió de distància del segon classificat que és The Weeknd amb el seu nou senzill Can’t feel my face. A poca distància trobem Omi amb Cheerleader, seguit per Wiz Khakifa & Charlie Puth amb See You Again. En cinquè lloc pugen Skrillex, Diplo i Justin Bieber amb Where Are Ü Now, que està triomfant a molts països, entre ells els Estats Units.

També aconsegueix una bona pujada Good For You, el nou senzill de Selena Gomez, que se situa en vuitè lloc. Flo Rida i Robin Thicke, se situen dotzens amb I don’t like it, I love it.
Aquests dies estan sent bons per Calvin Harris, que veu com el seu nou senzill How deep is your love, comença a despuntar i ja és un dels 20 més escoltats del planeta. En el costat oposat trobem Maroon 5 amb This summer’s, que veu com no ha calat tan fort com Sugar o Animals, i una setmana més perd pistonada.

Si vols saber quines són les cançons més escoltades en algunes ciutats catalanes, ho pots fer des de YCOM.cat

LLISTA MUNDIAL

- Publicitat -

LLISTA ALEMANYA

LLISTA FRANÇA

LLISTA ESTATS UNITS

LLISTA REGNE UNIT