El rap és l’estil que domina a la llista Billboard, tant en l’apartat dels àlbums com la dels senzills. En el primer dels apartats és Meek Mill qui lidera amb unes 250.000 còpies de Dreams worth more than money, el seu segon treball. És el quart disc que més ven en la seva setmana de llançament, en tot el 2015.
El segon lloc és per Miguel amb Wildheart, això sí, a gran distància amb unes 48.000 unitats. Tercer lloc per Taylor Swift amb 1989.
I destaquem també el debut de X Ambassadors, en setena plaça amb 30.000 còpies de VHS.

A l’apartat dels senzills, Wiz Khalifa i Charlie Puth sumen una dotzena setmana al primer lloc amb See you again, que la converteix en la cançó rap que més aguanta, empatada amb Boom boom pow de Black Eyed Peas del 2009 i Lose Yourself d’Eminem de 2002. Les superarà?

El segon lloc és per Omi amb Cheerleader, seguit de Silento amb Watch me, que creix 4 llocs. Bona entrada per Skrillex & Diplo amb Justin Bieber i Where are Ü Now, que entra al top 10, sumant 9 llocs.

- Publicitat -