50 Cent ha declarat que està arruïnat, després que un jurat l’hagi condemnat a pagar uns cinc milions de dòlars a Lastonia Leviston, per difondre per Internet, una sextape, on apareix ella al costat del raper Rick Ross, rival de 50 Cent.

La condemna es produeix 5 anys després que Leviston denunciés que 50 Cent havia distribuït el vídeo per enriure’s de Ross, a part dels molts comentaris que va fer al respecte. Segons el jurat, tot plegat ha causat danys morals a la dona, a part de violar els seus drets.

50 Cent per la seva part, ha presentat uns documents en els quals es pot veure com té deutes per un valor d’entre 10 a 50 milions de dòlars.

- Publicitat -

Per altra banda, a principis d’any, la revista Forbes, va publicar que el raper té una fortuna d’uns 155 milions de dòlars. Si això és estar arruïnat…