Tan sols queden 5 dies per l’arribada d’un dels festivals més importants que se celebren a casa nostra, el mític Canet Rock que enguany compta amb la participació de grups com Lax’n’Busto, La iaia, Els Catarres, Els amics de les arts i Oques Grasses entre altres.

CanetRock està enllestint els preparatius de tots els serveis perquè els assistents visquin una experiència única. Un total de 400 persones treballaran la nit del 4 de juliol per tal que l’engranatge del CanetRock sigui possible.

S’habilitarà una zona gastronòmica específica amb una àmplia varietat d’oferta a preus assequibles, així com menjar i begudes per a celíacs, vegetarians i vegans. Un total d’11 empreses oferiran diferents tipus de menjar. En total, s’instal·laran més de 200 metres de barres que es gestionaran amb 30 punts de venda de tiquets distribuïts pel recinte.

- Publicitat -

Els assistents trobaran dins del recinte també marxandatge del CanetRock, així com dels grups per tenir un record d’una vetllada tan especial. A més a més, s’hi podran trobar parades de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Fundació de Lluita contra la Sida i Adolescents.cat.

Els assistents també trobaran zones de descans i punts de càrrega de telefonia mòbil. A més, Rodalies de Catalunya reforçarà el servei de ferrocarril per facilitar el desplaçament amb transport públic. Consulta els horaris.

Veurem sortir el sol!