Els seguidors d’Adele estan desesperats per saber quan sortirà a la venda el seu nou disc. Les úniques notícies que arriben, vénen per part d’altres artistes que col·laboren en el disc. El darrer, Pharrell Williams, que es va reunir amb la britànica fa alguns dies i que va arribar dient, vinga va, obriré el meu diari durant 20 minuts. Llavors, et deixa, tanca el diari i desapareix amb el seu fill, que és el que més li preocupa.
Tot i no compartir molt de temps amb ella, Williams no ha dubtat en descriure-la com una compositora magistral.

En un principi el disc s’esperava per la recta final de 2014, després es va dir que no ho faria fins al 2015 i les darreres informacions deien que encara hauríem d’esperar el 2016.

Durant tot aquest temps, ella no ha obert ni la boca. Farà un Beyoncé i publicarà el disc de cop i sense avisar?

- Publicitat -