Des de fa algunes setmanes que podem veure per la televisió el nou anunci de Jeep amb una banda sonora d’allò més interessant. El tema es diu Renegades i formarà part del debut dels nord-americans X Ambassadors.

Tot i que fa alguns anys que es dediquen a la música, editant EP’s, no és fins ara que presenten el seu primer disc VHS, format per 11 temes (i 9 introduccions) i que es posarà a la venda el 30 de juny.

El grup està format per Sam i Casey Harris, Noah Feldshuh i Adam Levin (res a veure amb el cantant de Maroon 5). Tenen un estil que recorda a Imagine Dragons, que de fet els hi tenen molt a agrair, després que la banda escoltés una versió acústica de Unconsolable i demanessin a la seva discogràfica que els contractés.
Les bones relacions amb Imagine Dragons van continuar, obrint alguns concerts del grup i també amb una col·laboració en el disc de debut.

- Publicitat -

Tracklist

1. Y2K Time Capsule (Interlude)
2. Renegades
3. Moving Day (Interlude)
4. Unsteady
5. Hang On
6. Gorgeous
7. First Show (Interlude)
8. Fear feat. Imagine Dragons
9. Smoke (Interlude)
10. Nervous
11. Low Life feat. Jamie N Commons
12. Adam & Noah’s Priorities (Interlude)
13. B.I.G
14. Feather
15. Superpower
16. Loveless
17. Jungle feat. Jamie N Commons
18. Good News On The Remix (Interlude)
19. Naked
20. VHS Outro (Interlude)