How big, how blue, how beautiful és el tercer disc de Florence + The Machine, una col·lecció d’onze cançons en l’edició estàndard i 5 més en la deluxe.

Jason Derulo publica el seu quart disc, Everything is 4, un treball on col·laboren Meghan Trainor, Keith Urban, Jennifer Lopez o Matoma.
El treball inclou 11 temes.

Big Love és el primer disc en vuit anys dels Simply Red, una col·lecció de 12 cançons escrites per Mike Hucknall i producció d’Andy Wright.

- Publicitat -

In Color, és el darrer disc en solitari de Jamie xx (The xx). Un treball format per 11 temes i amb la participació de Romy, Oliver Sim i Young Thug.

Last of our kind és el quart disc de The Darkness i el primer amb Emily Dolan Davies a la bateria. Un total de 10 temes són els que trobem en aquest treball.

Peace is the mission és el tercer disc de Major Lazer, un disc ple de col·laboracións com, Ellie Goulding, DJ Snake, MO, Ariana Grande o 2 Chainz.
Inclou el tema Lean On, un dels més escoltats de les darreres setmanes.

Melody Gardot publica el seu quart treball, Currency of man, format per 15 cançons i sota la producció de Larry Klein.

Des d’Irlanda arriba el debut de SOAK amb Before we forgot how to dream import. 14 són les cançons que trobem en aquest disc.

Els empordanesos Acció tornen amb 1001 Colors, un EP format per 6 temes, alguns en català i altres en anglès i presentat per Tot està per fer.