Tot i abandonar el seu so característic amb Wilder Mind, els seguidors de Mumford & Sons no han dubtat i han adquirit el seu nou treball, que amb més de 80.000 unitats, s’ha situat com el disc més venut a les llistes britàniques.

En segon lloc cauen els Blur amb The Magic Whip, mentre que en tercera plaça trobem a Sam Smith, seguit d’Ed Sheeran amb X. El cinquè lloc és per Sia que suma 8 llocs amb 1000 forms of fear.

Pel que fa als senzills, Omi continua de número 1 amb Cheerleader per segona setmana consecutiva. Tampoc hi ha canvis al segon lloc amb See You Again de Wiz Khalifa i Charlie Puth, ni tampoc en el tercer amb Carly Rae Jepsen amb I really like you. En quart lloc entra All Cried Out de Blonde i Alex Newell, i pel que fa al cinquè lloc, Major Lazer cau una posició amb Lean on.
En sisè lloc, bona pujada per Skrillex amb Justin Bieber i Diplo amb el tema Where Are U Now, que suma 12 llocs.

- Publicitat -