Taylor Swift sabia perfectament que el seu nou videoclip Bad Blood, ple d’estrelles li proporcionaria molts èxits. El vídeo va aconseguir el rècord de visites en 24 hores, superant a Anaconda de Nicki Minaj. I ara, aquesta setmana ha vençut See you again de Wiz Khalifa, sumant 52 llocs a la llista americana.

El tema en qüestió, on també apareix Kendrick Lamar, és un dels més escoltats i reproduïts els darrers dies, motiu més que suficient per haver aconseguit el primer lloc, tal com va passar amb Shake it off o Blank space.

Pel que fa a la resta de posicions, bona pujada de David Guetta amb Hey Mama, que ja es troba en vuitena posició.

- Publicitat -

Twenty One Pilots lideren la categoria d’àlbums amb prop de 150.000 còpies de Blurryface. També destaquem la bona pujada de 1989 de Taylor Swift, gràcies a l’èxit del seu senzill, que fa que el disc se situï cinquè.