Coldplay van participar en el programa benèfic Red Nose Day, que cada any emet la NBC. En el vídeo podem veure un sketch on Coldplay compon i treballa en un suposat musical de la popular sèrie Game Of Thrones, envoltats d’alguns dels actors que hi participen.

Kit Harington (Jon Nieve), Alfie Allen (Theon Greyjoy) o Peter Dinklage (Tyrion Lannister) són alguns dels protagonistes que interpreten cançons referides als seus personatges. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) grava un tema reggae anomenat Rastafarian Targaryen. I Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) canta una balada a piano sobre Joffrey i Cersei.

El Red Nose Day és una iniciativa organitzada per Comic Relief, que té lloc al Regne Unit i on el seu objectiu és recaptar fons per la beneficència. Aquest any hi han participat artistes com Beyonce, One Direction, Benedict Cumberbatch, Dame Helen Mirren o Robert Pattinson.

- Publicitat -