Brandon Flowers ha aconseguit un cop més el primer lloc de la llista d’àlbums del Regne Unit, gràcies al seu nou treball The Desired Effect, la mateixa posició que va tenir amb el seu debut, Flamingo (2010) o amb The Killers en els treballs Hot fuss (2004), Sam’s town (2006), Day & age (2008), i Battle born (2012).

Flowers ha tingut la dura competència de Paul Weller que s’ha quedat en segon lloc amb Saturns Pattern a només 5000 unitats del número 1. El podi el completa Mumford & Sons amb Wilder Mind.

A dins del top 10 també entren Faith No More amb Sol invictus, en sisè lloc i Mariah Carey amb #1 to Infinity en vuitè.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, Omi segueix liderant amb Cheerleader que suma una quarta setmana al primer lloc. En segon se situen Wiz Khalifa i Charlie Puth amb See You Again, mentre que el tercer lloc trobem Bills de LunchMoney Lewis.

En quart lloc, destacada entrada de Taylor Swift i Kendrick Lamar amb Bad Blood.